De Vanesch Verf Groep App is vernieuwd!*

Afbeelding Vanesch Verf Groep app


Snel

Eenvoudig

Efficiënt


*Alleen beschikbaar voor klanten van Vanesch Verf, Spectrum Verf en De Maesschalck Verf


Eenvoudig in gebruik

Vanwege de intuïtieve interface en het overzichtelijke startscherm is de app zeer gebruiksvriendelijk. Dat betekent dat echt iedere medewerker er makkelijk mee zal kunnen werken.

Razendsnel bestellen en altijd toegang tot de juiste informatie

U scant de benodigde producten met de app en drukt op verzenden. Meer hoeft u niet te doen. Voor het nog sneller bestellen van artikelen kunt u uw favoriete producten instellen. Tevens zijn de meest recente technische- en veiligheidsinformatiebladen, artikelnummers en explosietekeningen altijd terug te vinden in de app.

Eenvoudig aanvragen van retours, kleurstalen en reparaties

Komt u er zelf niet uit en wilt u dat wij een kleurstaal op komen halen? Door het merk, type, de kleurcode en de gewenste kwaliteit door te geven meldt u de kleurstaal gemakkelijk aan. Onze logistieke afdeling komt de staal bij uw vestiging ophalen en onze kleurmakerij zal de kleur voor u ontwikkelen. Daarnaast kunt u eenvoudig een kapotte machine aanmelden. Aan de hand van uw beschrijving wat er aan de machine mankeert schakelen wij direct met de leverancier of komen het product zo snel mogelijk bij u ophalen. Heeft u per ongeluk het verkeerde product bij ons besteld? Geen probleem, u kunt makkelijk en snel doorgeven welke producten uit eerdere bestellingen u retour wilt sturen. Deze aangemelde retour producten worden uiteraard ook bij uw vestiging opgehaald.

Mis nooit een aanbieding

De app heeft altijd een actueel overzicht van alle lopende acties. Daarnaast krijgt u automatisch een notificatie als er een nieuwe actie voor u klaar staat. Bij een bestelling van een actieproduct worden de actie condities direct toegepast op de order. Ook als u aanwezig bent in andere modules kunt u acties bekijken door enkel van links naar rechts te swipen en het menu te openen.

U heeft de controle in handen

Doordat u in de app handige productgroepen kunt maken, heeft u altijd een overzicht van de door u gebruikte producten. Managers kunnen tevens bepalen welke medewerker(s) welke producten kunnen bestellen. Daarnaast kunnen managers bij het aanmaken van een nieuw account aangeven of de medewerker toegang mag krijgen tot het aanvragen van kleurstalen, reparaties of retouren. Deze modules worden dan op verzoek wel óf niet getoond in het startscherm van de medewerker.

Beschikbaar op smartphones en tablets

De applicatie is exclusief beschikbaar voor alle klanten van de Vanesch Verf Groep. De app is gratis te downloaden en kan door meerdere medewerkers tegelijk gebruikt worden. De app is beschikbaar in 3 talen, namelijk Nederlands, Engels en Frans.

Bekijk hieronder de video met een uitleg van de nieuwste functies!

Bekijk de volledige flyer hier.


(PDF-bestand)
AppStore  GooglePlay