img01


Welkom bij Pijnenborg Verf

(particulieren)

Pijnenborg Verf is een verfspeciaalzaak die sinds 1939 bestaat in Tilburg. Met ons ruime assortiment in verf, behang, autolakken, industrielakken en alle toebehoren kunnen wij u altijd voorzien van het juiste product. Of het nu gaat om een binnenmuur verven, het behangen van uw slaapkamer of het lakken van uw houten tuinmeubelen, met ruim 75 jaar ervaring met verfproducten en behang zorgen wij er voor dat u met een goed advies de deur uit gaat.

Voor verf, behang, vloerlak, autolak, industrielak en (het vullen van) spuitbussen kunt u altijd bij ons terecht. Wij zijn daarmee de meest gespecialiseerde doe-het-zelfzaak van Tilburg. De lak voor uw auto maken wij terwijl u wacht en indien gewenst, in een spuitbus. Ook verf die u zelf al heeft, vullen wij af in spuitbussen. Dit is vaak handig voor moeilijk te schilderen zaken zoals lampen, radiatoren en auto-onderdelen. Ook kunnen wij u voorzien van de nieuwste wandmode vanwege ons mooie assortiment aan behang en muurverven. Wat betreft (houten) vloerafwerking hebben we ook alle producten in huis. Van het kleuren van de vloer tot de afwerking met vernis of hardwax.

Tot ons ruime assortiment behoren bekende merken als Sikkens, Cromax, Biccs, Wijzonol, Trae-Lyx, Perfect Line en natuurlijk ons eigen huismerk Pijnenborg Verf. Of u nu als particulier of als professional op zoek bent naar een verfwinkel waar vakkennis, een persoonlijk advies en de beste producten voorop staan, bij Pijnenborg Verf bent u altijd aan het juiste adres.
Pijnenborg Verf voert de volgende lakmerken:


Lesonal Lesonal